A J.M.T. Közgazdasági Szolgáltató Kft

Könyvelőirodánk és küldetésünk

Az Irodánk

Könyvelőirodánk fő célja, hogy mikro, kis- és középvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók részére komplex számviteli szolgáltatást és adótanácsadást nyújtson.

Munkánk alapja a vállalkozások gazdasági eseményeinek pontos, a törvényi előírásoknak megfelelő könyvelése, annak érdekében, hogy a vállalkozások pontosan eleget tudjanak tenni adó és társadalombiztosítási kötelezettségeiknek, és a legpontosabb képet kapják vállalkozásuk helyzetéről.

Munkánk során fontosnak tartjuk, hogy partnereinket informáljuk az aktuális törvényi változásokról, hogy segítségükre legyünk és gyakorlati tanácsokkal segítsük mindennapi munkájukat. Rendkívül nagy odafigyeléssel kezelünk minden határidőt, levesszük partnereink válláról a számontartás terhét, készségesen figyeljük a szükséges időpontokat és határidőre pontosan és precízen teljesítünk.

Amennyiben megtisztel minket a bizalmával, mi mindezt biztosítjuk Önnek!

Tagja vagyunk a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének. Felelősségbiztosítónk a Generali-Providencia Biztosító Zrt.

A Küldetésünk

A J.M.T. Közgazdasági Szolgáltató Kft. küldetése, hogy mindig az elvárható legmagasabb megfelelés igényével szervezze meg folyamatait és PARTNEREI számára a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsa. A kiváló szolgáltatás alapja egy olyan kölcsönös partnerségi együttműködés, amelyben a partnerek megosztják egymással az információkat, szándékaikat és céljaikat, ezáltal „értik és segítik” egymást. A mechanikus működés helyett az együttműködésünkben a szakmaiság uralkodik a kiváló partneri viszonnyal szinkronban, amely hosszú távon mindkét fél számára anyagi előnyökhöz vezet.

Kiemelkedő szakmai ismeretünk és átfogó sokéves gyakorlati tapasztalatunk képezi professzionalizmusunk alapköveit.
Legnagyobb értékeink az ügyfeleink, ezért szolgáltatásainkat mindig felelősségteljesen végezzük.

Az általunk végzett tevékenység minden esetben azon az ügyfeleink és vállalkozásunk között lévő kölcsönös és szilárd bizalmon alapszik, amely elengedhetetlen a sikeres együttműködéshez. Ügyfeleink bizalma nagy érték a számunkra, mi pedig komoly felelősséget érzünk azok iránt, akik bíznak bennünk.

Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk elvégzett feladatokat úgy nyújthatjuk át ügyfeleinknek, hogy annak kiemelkedő szakmai minősége elégedettséget vált ki ügyfeleinkből. Ügyfeleink elégedettsége a vállalkozásunk hosszútávú sikerességének a záloga.